29.01.2006 г., 20:19 ч.

тръгна си 

  Поезия
929 0 3

тръгна си...

а след теб самота завладя ме.

няма те...

а нужен си ми точно сега

блъсна ме...

живота ми мина на лента

студено е...

в сърцето си чувствам снега

тръгвам си...

не, не оставям легенда

няма те...

но не се чувствам сама

разминах се...

за любов не оцелих момента

отнесе ме...

имах среща с смъртта

© Елмо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??