Jul 1, 2018, 12:40 AM

Тръгвам с есента 

  Poetry » Other
296 0 0

Ръце простира вечерта

и драсва сънена черта.

 

И свършва лятото за нас

в един любим вечерен час.

 

Вълните тихичко шептят...

Тръстиките сега трептят.

 

Заглъхва нейде песента,

а аз си тръгвам с есента.

 

И мойте стъпки ще кънтят,

като камбани ще звънтят.

 

Ще грейне новата зора

в разлистената ни гора.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??