Dec 3, 2006, 9:33 PM

Тръгваш си 

  Poetry
669 0 0
Ти си тръгваш от мен, оставяш ръцете ми протегнати. Не мога да видя белия ден, не мога дори да побегна. Не ме жали, ти вече нарани сърцето. Мини през мен и ме прегази, но ме гледай в очите, за да знам, че това искаш. Една сълза няма да пророня всичко е вътре в мен. Гледай как си отива една любов, любов, за която ти няма да разбереш.

© Теодора Йотовска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??