3.12.2006 г., 21:33 ч.

Тръгваш си 

  Поезия
667 0 0
Ти си тръгваш от мен, оставяш ръцете ми протегнати. Не мога да видя белия ден, не мога дори да побегна. Не ме жали, ти вече нарани сърцето. Мини през мен и ме прегази, но ме гледай в очите, за да знам, че това искаш. Една сълза няма да пророня всичко е вътре в мен. Гледай как си отива една любов, любов, за която ти няма да разбереш.

© Теодора Йотовска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??