Nov 23, 2014, 11:49 AM

Тук ли си? 

  Poetry » Love
431 0 0

"Тук ли си?" питам те, искам те,

говоря мили неща.

Пратих ти страст "до поискване"

и разтревожих нощта.

 

Тук ли си? Старите улици

спомнят си нашия смях.

Двама с теб бяхме безумници -

обич пиляхме по тях.

 

Тук ли си? Тихи дърветата,

сплели зелени ръце,

дълго подслушваха шепота

на общото ни сърце.

 

Тук ли си? Търся очите ти.

Времето в нас е спряло...

Ще доизмисля чертите ти -

краят ще е начало...

 

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??