Apr 5, 2016, 8:44 PM

Твой 

  Poetry » Love
665 0 15

 

Искам да съм твой,

със тебе да се слея

и в песен звучна аз да те възпея.

 

Искам да съм твой,

и докато съм жив и дишам

любовта ни светла в рими ще опиша.

 

Искам да съм твой,

защото това е избор верен

без теб животът ще е черен.

 

Искам да съм твой

завинаги, до гроб,

на твоята любов покорен роб.

 

Вземи ме, скрий ме от света…

За тебе само запази ме.

И на никой не ме давай

Любовта ни свята не предавай!

 

 

София

05.04.2016 г.

© Владимир Владимирович All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??