Nov 5, 2016, 10:52 PM  

Твой 

  Poetry » Other
621 1 0

Това са празни обещания -

на вечност, на обич, на топлина.

Това са лъжливи сказания -

на преданост, на вярност, на свобода.

 

Не бих те излъгал, кълна се.

И не го правя, изричайки това.

Защото никой никога не знае

колко са скъпи тези слова.

 

Ще те измами похот,

ще потънеш в поквара,

Само,

защото преди - 

си използвал неведнъж словата:

"Кълна се, не лъжа, прости."

© Мария-Магдалена Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??