Jun 1, 2007, 11:58 PM

Творецът 

  Poetry
580 0 1
Творецът е  деятел сам в пустиня,
но с ярко слънце в зенита на нощта,
като "Глупакът" следва свойте идеали,
повикът на своята душа,
и като "Магът" огън в сърцето пали.
Съдбата не ще да закъснее,
него ще погали,
но само ако извърви пътят на дванадесетте съзвездия,
ако прескочи прага от премеждия,
в сърцето ще засвири музика неземна,
мечтата ще се облече в туника нетленна,
от небето ще засвири духовен марш,
ще изчезнат илюзиите, всеки фалш,
Слънцето ще заблести
и нови хоризонти пред себе си ще освети!

© Аматерасу All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??