Тя държеше да е винаги твърд.
И по възможност, леко забелен.
Притискаше го до своята гръд.
За деня беше пети. Пореден.
Приятели я съветваха: на ден само един.
Само така сладостта ще усети.
Но втори поднесе И един господин.
Захапа го. А в очите И искрица засвети.
Толкова сладък! Такъв аромат!
А мъжът я гледаше мило засмян.
Езичето направи лек кръговрат.
Беше поредния за деня И банан.
© Ник Желев All rights reserved.