Feb 13, 2009, 10:55 AM

Тя 

  Poetry » Love
728 1 5
Тя

И всяко утро да започва така!
С мириса на свежест и кафе,
с допира на нежни й ръце,
когато тя и аз сме насаме.

И всеки ден да се повтаря!
С разменени погледи небрежно,
с любов, която в мен изгрява,
щом усмихне се красиво, нежно.

И всяка вечер да е споделена
под полуразсечена луна!
И да се сбогувам с нея пак смирено,
за да ме целуне тя.

15:00
12.12.2008

© Християн All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??