Чувствата към нея.
Когато си с нея,
сякаш светът спира,
дишането се забавя,
а краката разтреперват.
Когато погледнеш в очите ù,
виждаш нейната душа, как
тя прави деня ти по-хубав по-цветен
само с усмивка,
как с поглед стопля всичко наоколо.
Тя е онова момиче, с което
губиш представа за времето и
когато дойде време да я изпратиш,
ти се молиш за още пет минути.
Как с времето тя става онова съкровище,
за което си готов и звезда да свалиш.
Да, тя е онова момиче, което само с прегръдка
показва, че в живота все още има смисъл.
© Атанас Киров All rights reserved.