Apr 29, 2006, 11:22 AM

Тя 

  Poetry
683 0 1
Красиво лице, лице на дете, красиви черти, реални мечти... Реална жена, в косите с цветя, жената - мечта, а пак е сама...

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??