Jul 25, 2020, 10:59 AM

Тя 

  Poetry
548 1 2

Това е тя!
Тя е онази, лудата,
меняща настроения -
милион за ден!
Но е онази луда,
влюбена в приключения
и впуска се с глава напред!
Тя е онази, лудата,
на която все отказваш,
ала пак избира теб!
Но е онази луда,
вечната мечтателка,
до болка обичаща само теб!
Тя е онази, лудата!
Това е тя!

© К. Г All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??