25.07.2020 г., 10:59 ч.

Тя 

  Поезия
540 1 2

Това е тя!
Тя е онази, лудата,
меняща настроения -
милион за ден!
Но е онази луда,
влюбена в приключения
и впуска се с глава напред!
Тя е онази, лудата,
на която все отказваш,
ала пак избира теб!
Но е онази луда,
вечната мечтателка,
до болка обичаща само теб!
Тя е онази, лудата!
Това е тя!

© К. Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??