Dec 29, 2012, 12:45 PM

Тя, Любовта 

  Poetry » Love
509 0 1

Приседнах тук да чакам пролетта

Сломена бях от зимните вихрушки

Пробудена от галеща ръка

Останах тихо тебе да послушам

                   *         *         *

Стопи леда и тръгнаха реки

Реки на радост от очите уморени

Разцъфна слънчев ден и аз открих

Тя Пролетта е в теб и мене...

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много пролетно звучи твоя стих в този мъглив сняг!Хареса ми ,че е кратък и наситен.
Random works
: ??:??