Nov 17, 2016, 10:02 PM

Тя танцува 

  Poetry
403 0 0

Как танцуваш, как се движиш,
всяка твоя стъпка ми е любима,
притрепваш като листо,
а усмивката ти блести като сребро.

Как движиш краката си
танцувай още в такта си,
всеки поглед е блестящ,
всеки трепет е крещящ.

Как танцуваш в безкрая,
как искам да те разгадая,
повече няма да се колебая
моя ще си докрая.

© Едмона Нейчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??