Sep 5, 2019, 4:55 PM

Тя забрави рождения ми ден 

  Poetry » Love
424 0 0

 

Тя забрави рождения ми ден

 

За рождения ѝ ден
сърцето си ѝ подарих.
С любов и нежности от мен
и гравиран върху него стих.

 

Ала май сгреших!?
Тя не го е оценила.
Останах сам и тих,
лишен от всяка сила
                                      и
                                         от нежност мила.

И макар лишен от упование,
Тя отправи към мен
заслуженото наказание:
                                             забрави
                                                            рождения
                                                                               ми
                                                                                     ден!

© Леденпламък Леденпламък All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??