Aug 31, 2007, 5:35 PM

Тъга 

  Poetry
610 0 3
Тъжно гледам навън през стъклото,
сив и празен миг отлетя...
Колко много и страшни въпроси
се родиха във тази тъга!

© Виолета Зашева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??