Oct 11, 2016, 4:43 PM  

Тъга 2 

  Poetry » Love
250 0 0

Зефир милва цветя

в нощта звездна

и тъй хубава е тя*,

но дели ни бездна.

 

Ще дойде ли хубавият ден,

когато ще я видя аз,

или това е илюзия за мен

и любовта ми чезне в мраз.

© Георги All rights reserved.

*Тоест любимата.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??