Jan 9, 2009, 10:25 PM

Тъжна сянка непокорна... 

  Poetry » Other
511 0 0

Тъжна сянка непокорна,
надалече вятърът я гони.
Търси я подслон да й дари,
но дали успява той, дали?...


Тъжна сянка непокорна,
красавица е тя.
Но увяхва ли без време
красотата й сега...


Тъжна сянка непокорна,
дали вятър може да я улови?
Дали да я догони ще успее?
Дали, дали...

© Светослава Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??