Sep 23, 2006, 12:02 AM

Тъмна нощ 

  Poetry
1971 0 14


Тъмна нощ,
греховна нощ.
Огън в камината пламти,
страст между две тела кипи.
Изгарят устните плътта,
да вкусят искат те от сладостта -
нектар от тялото ти да отпият
и с нежни ласки тебе да покрият.

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??