аз зная колко пъти с други те делях
за да не забравя как със тебе бях
не мога да приема че с други ти си бил
но каквото и да правиш за мене ти си мил
не се опитвай да се скриеш
ще търся само теб
и да ме убиеш
ще искам точно теб
гледаш ме в очите и аз теб така
не спирам да говоря че си най-добрият
една усмивка само
стига ми да знам
че имам твоето рамо
дори да не си сам
погледни и виж в очите
и виж за теб сълзите
недей не ме избягвай
виж за теб мечтите
трябва само да ти кажа
за теб изгарям аз
не мога да покажа
това е моята тъмна страст
© Таня Кичукова All rights reserved.