11.11.2009 г., 19:56 ч.

Тъмна страст 

  Поезия
454 0 0

аз зная колко пъти с други те делях

за да не забравя как със тебе бях

не мога да приема че с други ти си бил

но каквото и да правиш за мене ти си мил

 

не се опитвай да се скриеш

ще търся само теб

и да ме убиеш

ще искам точно теб

гледаш ме в очите и аз теб така

не спирам да говоря че си най-добрият

 

една усмивка само

стига ми да знам

че имам твоето рамо

дори да не си сам

 

погледни и виж в очите

и виж за теб сълзите

недей не ме избягвай

виж за теб мечтите

 

трябва само да ти кажа

за теб изгарям аз

не мога да покажа

това е моята тъмна страст

 

© Таня Кичукова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??