Dec 7, 2010, 10:21 AM

Тънкоструйно 

  Poetry » Love
891 0 16

Късче небе със звезди
скришом при нас се промъкна.
Грабнаха жадни очи
нощните залези късни.
Сложиха шепичка смях,
малко тъга за разтуха,
слънчево пухкава сласт
и... любовта се разпука.
Плиснаха живи води,
пътьом измиха кълчища,
песен се тиха роди...
Лумнаха буйно стърнища.
Огън...  с оранжева власт
хукна по вените буйно.
Вино, по-пивко от страст,
вля се в кръвта... тънкоструйно. 

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??