Dec 15, 2016, 12:22 PM

Търсене на чудо 

  Poetry » Other
314 0 1

Търсене на чудо

 

                        Так захочешь чуда, что поверишь в рай. 
                                                Гарик Сукачев – из песента „Птица“

 

Тъгата бавно смисъла изтрива,

тъгата разрушава светове,

без болка, без сълза във нас се свива

и се стопяват всички цветове…

 

Но искаш да повярваш в чудесата,

по детски търсиш приказка… без край –

и виждаш път, минаващ по дъгата,

по който (вярваш!) стига се до рай.

© Ваня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хареса ми, Ваня! Кой не си е мечтал да мине по дъгата?
Random works
: ??:??