ТЪРСИ СЕ СМИСЪЛЪТ
Търсят го в мисъл и в божествен олтар.
В почести знатни, в слава и в чар.
Сред пари и земи, сред луксозния бар.
Из пътя го търсят, скрит в пътника стар.
Всички се питат – явно, скъп инвентар.
Седи срещу мен моят пес остарял.
- Къде е тук смисълът? - питам го с жал.
Поглежда ме той със своите верни очи.
- Обичай! - май каза. И продължи да мълчи.
Wali /Виолета Томова/
© Виолета Томова All rights reserved.
с много актуално и мъдро
послание!!! С малко думи си
казала много, мила Виолета!
Възхитена съм! ПОЗДРАВИ! (6+)
БЪДИ!!!