Mar 3, 2009, 8:35 PM

ТЪРСЯ 

  Poetry » Love
559 0 0
Търся път.
Търся слънчев лъч
към твоето сърце,
търся теб.

В шепи съм събрала
топлината на слънцето,
искам да те стопля с нея.
Искам да ти дам
всичко,
което съм запазила за теб.
Искам да те имам.
Искам да те имам.

© Стела Раденкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??