Apr 10, 2011, 12:22 AM

Търся те 

  Poetry » Love
968 0 10

Знаеш ли, звездите са студени,

щом не виждам твоите очи

и замлъква цялата Вселена,

тъжна като морските вълни…

 

С мен ли си, земята полудява –

в ручеите бликва пролетта,

сто усмивки вятърът довява –

птиците се къпят в светлина.

 

Търся те... сърцето ми те вика.

Искам да си мой във утринта,

а... успея ли да те открия,

ще покълнеш в мен като роса.

 

© Йорданка Господинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??