Jul 1, 2008, 12:15 PM

Търся теб, любов! 

  Poetry » Love
763 1 2
Едно момиче тича по брега,
търси любовта да я открие,
своята несбъдната мечта,
в спомените тъжни... бе магия...
Търсеше момичето дъга...
сбъдвала желания дъгата...
празна бе душата, за беда,
наранена бе до смърт душата...
Търсеше момичето звезда...
вярваше, че обич ще получи...
във мечта превърна любовта,
в самота потъна... тъй се случи...
Едно момиче спря се на брега...
в пясъка с ръка написа нещо,
върху него сложи и сърце,
пожела си просто нова среща...
Мъката остави на брега,
любовта дано да я открие,
обичта в сърцето скъта тя,
спомена красив, за таз магия.

© Памела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • любовта е магия...вълшебсвото на живота...
    с обич, Пами...много хубав стих.
  • След толкова много път няма как да не я открие!Пожелавам ти скоро да е откриеш и да не ти даде повече да изпитваш болка и самота!Хубав стих!Поздравления!
Random works
: ??:??