Apr 5, 2012, 3:14 PM

Убити мечти 

  Poetry
364 0 3

Тя искаше да следва мечтите си,

някой я спря, някой я спря,

сълзите бяха в очите ù,

никой не разбра.

 

Кой подряза крилете ù,

уби целия ù свят?!

Кой разби сърцето ù,

каква е тази съдба?!

 

Тя търсеше рамо,

на което да се опре,

но намери само

тъмен силует -

 

сянката на самотата,

нейният спътник в нощта,

зад облаци скри се луната

и я остави сама.

 

Тя искаше да следва мечтите си,

не успя, не успя,

сълзите са още в очите ù,

докога, докога?!

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??