Jun 13, 2012, 10:12 AM

Убиване на лъвове 

  Poetry » Love
1083 0 9

Убиване на лъвове се правело през зимата -

убиване на малки, краткосрочни епизоди.

Тогава съм им постна. И кожушена; изстиваща;

сърцето (декемврийскому) да топлят...

Не, не могат.

 

Декември активират се стрелците. Ляворъките

и с точните си пръсти ме пронизват във десятката.

Но, докато се гърча, във неон блести „каръчка си!”

там - върху челото ми.

(Двукратната! Трикратната!!!)

 

Убиване на лъвове се правело предколедно -

тогава се сгодяват. С кучки. (Баш след гроздобер.)

... и колкото стрелци да си наема пак следпролетно –

стрелците - стрелят халосно!

 

А лъв is in the air.

© Лора Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??