Nov 18, 2021, 1:00 PM

Ухаещ ден 

  Poetry
620 0 2

 

На жена ми


Няма как денят ти да пропусна.
Семеен празник толкова години.
Тортата отново ще е вкусна
и без подарък няма как да мине. 

 

Отново стих за тебе ще напиша,
а думите, деня ще ти осмислят.
В спомените, младостта въздиша,
но още много, знам ще се разлистят. 

 

Защото пътят минал и оставащ
е нашата житейска магистрала.
Думите красиви заслужаваш
в които сбирам обичта си, цяла.

 

Здрава да си, другото е лесно.
Здравето с пари не се купува.
Вярата във бъдеще чудесно
също е целебно и лекува... 

 

А детето - вече е мъжага!
Каже: Мамо... - и светът се свлича.
Твоят ден рожден си заслужава
да ухае само на обичане! 

 

© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Бъдете честити и двамата!
  • Кой прави тази торта, с какъв пълнеж е, какъв цвят и на колко етажа?🤔
    Все така да ви ухае. На обичане!
Random works
: ??:??