Oct 12, 2016, 1:06 AM

Украса 

  Poetry » Other
371 3 0

Предлагах сърце –

чисто и ново.

Никоя не го взе

наготово.

 

И то мухляса.

За да го прикрия,

го опаковах в украса.

За нея сега се бият.

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??