Как умея да чакам само -
да чакам заплата,
а после аванс;
да дойдеш самичка,
да ме целунеш,
да изпадна във транс.
Как умея да чакам само,
опрял глава
на твоето рамо,
зората нов ден да подхване,
нов ден - имане.
И той бавно да мине,
да чакам умея,
да бързам не смея,
щом от други завися
и в радост, и в мисия.
Да чакам заплата,
да чакам аванс,
да дойдеш да чакам,
докато изпадна във транс.
Да чакам,
да чакам,
да чакам...
ми писна!!!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=191025