Dec 13, 2014, 7:20 PM  

Умора 

  Poetry
310 0 1

Уморен съм.

Уморен съм толкова много.

Убива!

Убива тази душевна умора.

Угнетен съм!

Угнетен от парламентарното лоно.

Убиват!

Убиват бавно народа.

 

© Ник Желев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??