Mar 16, 2011, 10:27 PM

Уморих се 

  Poetry
1023 1 2

Уморих се от душевност,

не ми говори за любов.

Изцедена съм до плачевност

и не искам да зная на какво си готов.

 

Искам плътта ти - само нея,

нямам сили друго да взема.

Отдавна без любовта ти живея,

така че, не е в това проблема.

 

Искам да бъда до теб мълчаливо,

думите не служат ми за нищо.

Няма даже да те гледам горделиво,

защото и това помежду ни е излишно.

 

Остави я любовта - уморена съм от нея

и от времето си повече няма да ù даря.

Искам Аз и Ти в тиха самота

да усещаме единствено с плътта.

© Галина Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??