Уморих се от душевност,
не ми говори за любов.
Изцедена съм до плачевност
и не искам да зная на какво си готов.
Искам плътта ти - само нея,
нямам сили друго да взема.
Отдавна без любовта ти живея,
така че, не е в това проблема.
Искам да бъда до теб мълчаливо,
думите не служат ми за нищо.
Няма даже да те гледам горделиво,
защото и това помежду ни е излишно.
Остави я любовта - уморена съм от нея
и от времето си повече няма да ù даря.
Искам Аз и Ти в тиха самота
да усещаме единствено с плътта.
© Галина Кръстева Все права защищены