Oct 15, 2007, 11:36 AM

Усещане 

  Poetry
655 0 2
Нощта изчезва
в утрото разлято
и преминава
в другата страна.

Посрещам светлината
с грейнало лице и
целувам устните,
за да те събудя.

Долавям
дневната целувка...

© Николай Пеняшки-Плашков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??