15.10.2007 г., 11:36 ч.

Усещане 

  Поезия
628 0 2
Нощта изчезва
в утрото разлято
и преминава
в другата страна.

Посрещам светлината
с грейнало лице и
целувам устните,
за да те събудя.

Долавям
дневната целувка...

© Николай Пеняшки-Плашков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??