Feb 18, 2009, 9:29 PM

Усещане 

  Poetry
880 0 5
Усещане за теб -
навярно много те обичам...
като красив спомен от

детство,
като топло огнище след

дългъг път,
като полъх от морски бриз
разпиляващ косите,
ти си трепетно очакване и
сила.

Усещане за нас -
вече знам, обичам те!

© Лора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??