Jan 13, 2009, 11:39 AM

Усещане за любов, родена в светлината 

  Poetry » Love
1348 0 15

Родена в светлината

на случайно докосване, превърнала се в нежност,

а може би във всичко...

Издигана, ранявана,

намерила покоя -

във синьо съвършенство.

Потъваща,

                  спасявана,

                                       моя!

                           

 

© Стойна Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??