Jan 29, 2006, 10:46 PM

Усмихвай се  

  Poetry
1471 0 4



Усмихвай се с наслада,

усмихвай се с любов,

усмихвай се в простора,

усмихвай се на воля,


усмихвай се на всичко!

 

Прати усмивка на цветята,

прати усмивка на децата,

прати усмивка на небето,

прати усмивка на Земята!

 

Усмихни се на Луната,

усмихни се на звездите,

усмихни се на Вселената,


усмихни се и на себе си!

 

Лъчезарно се усмихни и на Нищото!

                                           16.04.98г

 

© Атанас Коев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??