29 ene 2006, 22:46

Усмихвай се  

  Poesía
1505 0 4



Усмихвай се с наслада,

усмихвай се с любов,

усмихвай се в простора,

усмихвай се на воля,


усмихвай се на всичко!

 

Прати усмивка на цветята,

прати усмивка на децата,

прати усмивка на небето,

прати усмивка на Земята!

 

Усмихни се на Луната,

усмихни се на звездите,

усмихни се на Вселената,


усмихни се и на себе си!

 

Лъчезарно се усмихни и на Нищото!

                                           16.04.98г

 

© Атанас Коев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??