Jul 28, 2011, 8:31 AM

Усмихвай се! 

  Poetry » Other
837 0 4

Усмихвай се на всичко и всеки,
минавай по най-трудните пътеки.
Радвай се от все сърце на живота,
избирай най-вярната посока.


Когато завалят обиди,
усмивката си за чадър употреби!
Дори и в най-лошите си дни
на сълзите гръб обърни.


Усмихвай се, дори когато някой те е наранил
или скъп приятел в гърба ти нож е забил.
Позитивно гледай на нещата,
усмихвай се, напук на съдбата!

© Мария Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??