Усмихваш се отново... Чувствам аз -
очите ти се взират мило в мен.
И всичко ли ще е това? - В екстаз,
от теб да бъда само възхитен.
Не е достатъчно, нали. Два свята -
не биха разделили любовта.
Ключът на обичта и на мечтата -
отключва с устрем не една врата.
При теб ще дойда в миг. И несъмнено -
сърцето си във лира ще превърна.
Душата ще докосва всяка струна,
към тебе полетяла откровено.
С мелодия зова ти ще прегърна
и нежността ти с песен ще целуна.
© Асенчо Грудев All rights reserved.