18 abr 2020, 17:09

Усмихваш се отново... 

  Poesía » Formas graves
706 0 2

Усмихваш се отново... Чувствам аз -

очите ти се взират мило в мен.

И всичко ли ще е това? - В екстаз,

от теб да бъда само възхитен.

 

Не е достатъчно, нали. Два свята -

не биха разделили любовта.

Ключът на обичта и на мечтата -

отключва с устрем не една врата.

 

При теб ще дойда в миг.  И несъмнено -

сърцето си във лира ще превърна.

Душата ще докосва всяка струна,

към тебе полетяла откровено.

 

С мелодия зова ти ще прегърна

и нежността ти с песен ще целуна.

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??