Jun 1, 2013, 10:53 AM

Усмивката 

  Poetry » Other
467 0 0


Питаш се усмивката какво е?
Аз мога да ти кажа.
Това е най-голямото съкровище твое
и сега бързо и кратко твърдението си ще докажа

Усмихни се сега!
Веднага ще се смаеш -
промяна идва на мига
и вече като слънчице сияеш.

От това какво по-лесно?
В миг да се преобразиш,
да изглеждаш още по-чудесно
и от щастие и красота да заблестиш.

Съкровището във вас намерете -
така ще станете щастливи.
Усмихнати бъдете
и винаги ще сте красиви!

© Росица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??