Jan 23, 2010, 3:04 PM

Усмивките 

  Poetry
1279 0 20

Усмивките ми винаги говорят -

откриват ми душата за света...

Една е за отминалите хора,

една за добър ден, от суета,

една за всичко, що наричаме природа,

за изгрева, за залеза една.

Една, която давам на раздяла,

една, която идва със сълза,

една, с която нежност подарявам,

една, която пази любовта...

Усмивките ми винаги говорят

и толкова ненужни са словата,

те искат да прикрият и престорят.

Усмивките са рожби на душата...

© Яна Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??