Jun 14, 2005, 12:54 PM

успех 

  Poetry
1164 0 1
Когато в живота успееш,
но нямаш дори един приятел;
Когато купиш си дрехи,
но няма кой да им се радва;
Когато всичко е твое,
но човекът във тебе отсъства –

Тогава си сам
и никога нищо си нямал!

© Димитър Попов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??