14 июн. 2005 г., 12:54

успех 

  Поэзия
1154 0 1
Когато в живота успееш,
но нямаш дори един приятел;
Когато купиш си дрехи,
но няма кой да им се радва;
Когато всичко е твое,
но човекът във тебе отсъства –

Тогава си сам
и никога нищо си нямал!

© Димитър Попов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??